Eid Mubarak 1434 H

  
To forgive is the highest, most beautiful form of love. In return you will receive untold peace and happiness.
 --Robert Muller
Tons of dirty laundry (since our domestic helper is on leave for two weeks) and several jars of signature cookies mark the coming of Idul Fitri. Finally, the victory day is just around the corner. It's time to join the annual exodus, the mudikers. We'll be away for a moment, leaving a quiet Jakarta. Have a blessed Idul Fitri everyone! 

6 comments:

Ingkan August 13, 2013 at 10:01 PM  

mba Tjut and family, selamat Idul Fitri yaa.. maaf lahir batin..
blog masih aktif aja mba.. keren euyy... blog aku udah mati suri dari entah kapan hihihi..
salam semua ya mba.. cheers!

riana August 14, 2013 at 11:38 AM  

Ingkan darlin',

Heyyy...apa kabar? Long time no see...thanks yaaa, kapan nih kita kencan lagi?? Khusnu Reeves katanya bersedia jadi EO dadakan, kita tunggu undangannya & traktirannya *teuteb* hihi...best regards to your family yaaa...*bear hug* :))

ferina August 16, 2013 at 2:44 PM  

selamat idul fitri, mbak, mohon ma'af lahir dan batin

itu kue yang di tengah apa ya?.. *salah fokus*

riana August 17, 2013 at 12:42 PM  

@ferina: sama2 ferina sayang :)

uhm...yg di tengah itu nama kerennya egg cheese rolls atau nama aslinya kue semprong, hehe..dia fotogenic untuk difoto tapi tak kunjung bikin kenyang kalau dimakan :))

kiky August 17, 2013 at 9:19 PM  

taqaballahu mina wa minkum Riana...
:)

riana August 19, 2013 at 10:33 PM  

hey kiky,

maaf lahir batin juga:))