A Simple Happiness


Lately I fall in love with classic novel. It's all started when I finished reading Wuthering Height then continued with Jane Eyre, yes, The Bronte Sisters' works definitely capture my heart. Few days ago  I visited the big library of UI in Depok, I passed Times bookshop, one of the shops there, and you know what, they displayed lots of  classic novel right in front of their store with special price. How could I resist this? Seemingly like a dream comes true. I directly bought four of them. Now they are still put beside my bed, not sure when I will read them all. But the feeling of I will one day read all those great books has made my day. I just feel happy, perhaps that is called a simple happiness.  

6 comments:

ferina July 23, 2012 at 10:59 AM  

wuih... aku baca Pride & Prejudice, harus 'istirahat' beberapa kali, selang-seling sama buku yang 'modern', biar gak bosen.. hehehe..

sekali-sekali coba mampir ke http://bacaklasik.wordpress.com/

riana July 24, 2012 at 8:45 AM  

@ferina: hehe...iya, ini 4 buku juga belum dibaca, masih ditimang2, sambil nyari waktu yg tepat utk baca:)

thanks for the link, I'll check it..

mei July 25, 2012 at 4:38 PM  

hmm sedap.. aku naksir 2 bukunya anne bronte: agnes grey dan the tenant of wildfell hall. penasaran krn byk yg bilang si anne ini sering di-underrated oleh publik jika dibanding nama besar 2 kakaknya, pdhl karyanya bagus bgt juga dan sec riil menggambarkan kehidupan perempuan jaman victorian.. mgkn krn tema yg diusungnya lbh serius, dan bukan romance spt buku2nya charlotte dan emily ya..

riana July 26, 2012 at 9:22 AM  

@mei: aku belum pernah baca karya anne bronte, jadi makin penasaran, thanks infonya, harus segera dibaca nih... :)

mia July 26, 2012 at 4:24 PM  

Simple happiness indeed, kadang cuma diliat-liat gitu aja sudah senang banget ya Mbak Riana :p

riana July 29, 2012 at 11:45 AM  

@mia: iyaaa..ini sebenernya agak2 'excuse' buat yg punya timbunan buku & ga tau kapan akan dibaca, hehe...