The Batik Notebook is Here


Welcoming the November rain with a new batik notebook created by Mbak Tarlen from Tobucil. I admire her a lot. She has a beyond belief creativity. I wish I could be like her. Creating many great and useful stuffs.

I love batik. No wonder that this batik notebook was a love at first sight. Yes , at the moment I saw it, I felt in love with it. I ordered it and this morning the notebook arrived, yay...

Actually I plan to use this notebook and replace the old one, but unfortunately when I see this new notebook, I just can't write on it. It's just too beautiful. I feel reluctant to use it and plan to keep it instead *dilemma*:)

5 comments:

'IcHa' November 3, 2010 at 8:50 AM  

hohoho, I adore mbak Tarlen, too!!! She has such a magical fingers, no? :D

Dan jangan ditulisin mbaak Ri itu notebooknyaaa, too pretty :P *devil*

alaya November 4, 2010 at 11:15 AM  

emang bagus2 ya notebook buatan di tobucil itu :)
pengen beli tapi ga tau mau dipake apa :P

riana November 4, 2010 at 11:39 AM  

@Icha: Jadi disimpen aja nih notebook ya cha? *masukin ke rak buku, ga jd masukin tas* berarti ada alasan utk hunting notebook baru dong...^_^

@alaya: Iya, saking bagusnya jadi pengen beli aja dulu, nanti baru dipikirin utk apa, hehe...

vitarlenology November 7, 2010 at 10:17 PM  

hehehhe.. yang bikin juga gitu kok.. seneng bikinnya tapi ga tau makenya kapan sampe akhirnya numpuk belum ada tulisannya sama sekali.. kadang sayang juga buat makenya.. tapi memang sebaiknya segera di isi, biar cepet abis dan segera bikin atau beli lagi.. hehehhe.. selamat menulis ya mba.. :)

riana November 8, 2010 at 6:41 PM  

@Mba Tarlen: Wah...senengnya dikunjungi mbak Tarlen...:)itu yg namanya numpuk2 barang kayaknya memang 'penyakit' perempuan ya mbak, hehe...btw thx udah mampir...