Finally, My New Template

After almost 3 years with that very standard blogspot template, finally here it is, my new template. Thanks to Mbak Yana from Kerlip Bintang who had already been very patient in assisting me with this template project. As a very 'gaptek' person, I am so happppyyy to see my new template.

I love the header: a woman, a bookshelf, butterfly and green colour. It's so me. It's just perfect. Hopefully this new template will make me write more often, at least 15 posts a month, uhm...we'll see:)

5 comments:

Anonymous November 9, 2010 at 8:32 AM  

Cool!!!! keren abis bu Tjut!!! smangat nulisnya ya...aku butuh supply buku baru nih...hihihihi
-Rina-

riana November 9, 2010 at 9:15 AM  

@Rina: Thx a lot dear for the support...sekarang malah jadi jarang baca buku nih, yg sering malah beli buku baru *itu sih dari dulu ya?* hehe...ayo mau pinjem buku apa? kabar-kabari yaaaa *_*

yna November 10, 2010 at 12:00 AM  

seneng jg bs kerja sama dgn mba riana, dpt bonus terus hihi.. kapan2 bonusnya buku ya mba (*kabuuurrr)

btw, isi blognya manteb. blog saya malah udah jamuran, lama ga update. duuhhhh

ferina November 10, 2010 at 9:32 AM  

wahh.. ganti baju...!
baju barunya lucu, mbak... :)

riana November 10, 2010 at 3:29 PM  

@Mb yana: Thx bgt udah dengan sabar & tabah bantuin aku ngurus website & blog, jgn kapok ya mbak..:)

Beneran nih mau bonus buku, gmn kalo buku ttg patchwork, mau???..:)

@Ferina: Tengkiuuu...iya, mumpung ada yg bantuin, kepingin seperti dirimu yg sering dg mudahnya 'berganti-ganti baju', hehe...